اکسپرس اینتری کانادا

اکسپرس اینتری کانادا

معرفی برنامه نیروی متخصص اکسپرس اینتری کانادا

اکسپرس اینتری که به اختصار EE نوشته می‌شود، سیستم آنلاین درخواست مهاجرت کانادا است که به افراد این امکان را می‌دهد تا به کمک مهارت و یا تخصصی که دارند به کانادا مهاجرت کنند. اکسپرس اینتری از ابتدای سال ۲۰۱۵ برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا، روش اکسپرس انتری راه اندازی شده است. اکسپرس اینتری سیستم براساس شایستگی می باشد،به این صورت که افراد دارای امتیاز بالاتر شناس انتخاب بیشتری خواهند داشت. در حال حاضر اداره مهاجرت کانادا هر ماه حداقل امتیاز فرد انتخاب شده جهت اخذ اقامت دائم کانادا را اعلام میکند.


اقدام از طریق برنامه اکسپرس اینتری

متقاضیانی که در مرحله اول از برنامه نیروی متخصص فدرال توانسته اند از جدول امتیازات حداقل ۶۷ امتیاز لازم را کسب کنند واجد شرایط اولیه برای تشکیل پروفایل اکسپرس اینتری و قرار گرفتن در استخر متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق این سیستم خواهند بود. در سیستم امتیاز بندی اکسپرس اینتری افراد بر اساس فاکتورهای مختلف امتیاز بندی می شوند و می توانند حداکثر ۱۲۰۰ امتیاز  کسب نماید و سپس در استخر متقاضیان در کنار دیگر متقاضیان قرار گرفته و با استفاده امتیازشان رتبه بندی میگردند.


دریافت دعوتنامه

پس از تشکیل پرونده اکسپرس اینتری و مشخص شدن امتیاز اکسپرس اینتری متقاضی ، اداره مهاجرت در فواصل تقریبا هر ۲ هفته یکبار اقدام به قرعه کشی نموده و برای امتیازات بالاتر دعوتنامه برای دریافت اقامت دائم ارسال میکند.


تشیکل پرونده اقامت دائم و اخذ ویزا

متقاضی پس از موفقیت در کسب دعوتنامه از سیستم اکسپرس اینتری ، ۶۰ روز مهلت خواهد داشت تا مدارک لازم برای تشکیل پرونده اقامت دائم رو جمع آوری کند و ارسال نماید. اداره مهاجرت کانادا معمولا ظرف ۶ ماه پس از ارسال مدارک توسط متقاضی جواب نهایی پرونده را مشخص نموده و در صورت مثبت بودن جواب ، ویزا اقامت دائم متقاضی صادر میگردد.


سیستم امتیاز بندی برنامه اکسپرس اینتری کانادا

جهت امتیاز شماری آنلاین اکسپرس اینتری اینجا کلیک کنید


سن متقاضی

سن متقاضیهمراه با همسربدون همسر
۱۸ ۹۰۹۹
۱۹۹۵۱۰۵
۲۰ الی ۲۹۱۰۰۱۱۰
۳۰۹۵۱۰۵
۳۱۹۰۹۹
۳۲۸۵۹۴
۳۳۸۰۸۸
۳۴۷۵۸۳
۳۵۷۰۷۷
۳۶۶۵۷۲
۳۷۶۰۶۶
۳۸۵۵۶۱
۳۹۵۰۵۵
۴۰۴۵۵۰
۴۱۳۵۳۹
۴۲۲۵۲۸
۴۳۱۵۱۷
۴۴۵۶
۴۵ به بالا۰۰

تحصیلات

تحصیلاتهمراه با همسربدون همسر
دیپلم دبیرستان۲۸ نفر اصلی- ۲ همسر۳۰
دوره یک ساله پس از دیپلم۸۴ نفر اصلی- ۶ همسر۹۰
دوره دو ساله پس از دیپلم۹۱ نفر اصلی- ۷ همسر۹۸
دوره سه ساله پس از دیپلم یا مدرک لیسانس۱۱۲ نفر اصلی- ۸ همسر۱۲۰
دو مدرک تحصیلی پس از دیپلم که حداقل یکی از انها برای دوره حداقل سه ساله باشد۱۱۹ نفر اصلی- ۹ همسر۱۲۸
فوق لیسانس یا دوره تخصص حرفه ای شامل: وکیل، دندانپزشک، دامپزشک و ...۱۲۶ نفر اصلی- ۱۰ همسر۱۳۵
دکتری۱۴۰ نفر اصلی- ۱۰ همسر۱۵۰

سطح زبان اول (انگلیسی یا فرانسه)

جدول تبدیل به CLB

سطح CLBهمراه با همسر بدون همسر
CLB 4۶ نفر اصلی- ۰ همسر۶
CLB 5۶ نفر اصلی- ۱ همسر۶
CLB 6۸ نفر اصلی- ۱ همسر۹
CLB 7۱۶ نفر اصلی- ۳ همسر۱۷
CLB 8۲۲ نفر اصلی- ۳ همسر۲۳
CLB 9۲۹ نفر اصلی- ۵ همسر۳۱
CLB10 و بالاتر۳۲ نفر اصلی- ۵ همسر۳۴


سطح زبان دوم

سطح CLBهمراه با همسر بدون همسر
CLB 5 یا ۶۱۱
CLB 7 یا ۸۳۳
CLB 9 و بالاتر۶۶

سابقه کار در کانادا

تعداد سالهمراه با همسربدون همسر
۱ سال۳۵ نفر اصلی- ۵ همسر۴۰
۲ سال۴۶ نفر اصلی- ۷ همسر۵۳
۳ سال۵۶ نفر اصلی- ۸ همسر۶۴
۴ سال۶۳ نفر اصلی- ۹ همسر۷۲
۵ سال۷۰ نفر اصلی- ۱۰ همسر۸۰

فاکتورهای ترکیبی       

حداکثر امتیاز این بخش ۱۰۰ می باشد


سطح زبان و تحصیلات

 حداقل CLB 7 در تمام مهارتهای زبانحداقل CLB 9 در تمام مهارتهای زبان
کمتر از دیپلم۰۰
دوره پس از دیپلم یک ساله یا بیشتر۱۳۲۵
دوره دانشگاهی حداقل ۳ ساله(حداقل دو مدرک یا بیشتر)۲۵۵۰

تحصیلات و سابقه کار در کانادا

 یک سال تجربه کاناداییدو سال تجربه کانادایی یا بیشتر
کمتر از دیپلم۰۰
دوره پس از دیپلم یک ساله یا بیشتر۱۳۲۵
دوره دانشگاهی حداقل ۳ ساله۲۵۵۰

سطح زبان و سابقه کار غیرکانادایی

 حداقل CLB 7 در تمام مهارتهای زبانحداقل CLB 9 در تمام مهارتهای زبان
فاقد تجربه کار۰۰
یک یا دو سال۱۳۲۵
سه سال یا بیشتر۲۵۵۰

سابقه کار کانادایی و غیرکانادایی

 یک سال تجربه کار در کاناداحداقل دو سال تجربه کار در کانادا
فاقد تجربه کار غیر کانادایی۰۰
یک یا دو سال غیر کانادایی۱۳۲۵
سه سال یا بیشتر غیر کانادایی۲۵۵۰

مدارک فنی و حرفه ای و زبان

 حداقل CLB 5 در تمام مهارتهای زبانحداقل CLB 7 در تمام مهارتهای زبان
مدرک فنی و حرفه ای از استانی در کانادا۲۵۵۰

امتیاز اضافی

حداکثر امتیاز این بخش ۶۰۰ می باشد.

امتیاز اضافیامتیاز
برادر و یا خواهر ساکن کانادا۱۵
کسب حداقل NCLC 7 در هر چهار مهارت زبان فرانسه و یا CLB4 یا پایینتر در هر چهار مهارت زبان انگلیسی۱۵
کسب حداقل NCLC 7 در هر چهار مهارت زبان فرانسه و یا CLB5 یا بالاتر در هر چهار مهارت زبان انگلیسی۳۰
تحصیلات پس از دبیرستان در کانادا- مدارک یک یا دو ساله۱۵
تحصیلات پس از دبیرستان در کانادا- مدارک بیشتر از ۳ سال۳۰
پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی برای ناک ۰۰۲۰۰
پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی برای ناک ۰،A و B۵۰
دریافت نامینیشن استانی۶۰۰
       


جهت اقدام ازطریق این برنامه گروه Apply4Canada از ابتدا همراه موکل خواهد بود و صفر تا صد مسیر را برای متقاضی هموار خواهد کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید